Štruktúra pracovnej skupiny ako východisko pre aplikáciu projektového manažmentu vo firme - Adamková, Hana, 1969-
Formálne a neformálne štruktúry v pracovných kolektívoch. Základné vlastnosti organizovanej skupiny. Cieľové zameranie pracovnej skupiny.