Proč zavádět systém kvality praxe zavádění systému managementu kvality podle ISO 9001:2000 - Regal, Ivan
Základné požiadavky normy ISO 9001:2000. Postup zavedenia systému manažmentu kvality (QMS) podľa normy ISO 9001:2000: vstupné jednanie s vedením spoločnosti, vstupné školenie vrcholového manažmentu, vstupná analýza - audit, implementácia QMS a interný audit, výstupný audit spojený s predcertifikáciou.