Zákon o štátnej kontrole vnútorného trhu zákon s komentárom - Ličko, Tibor
Úplné znenie zákona č. 128/2002 Z.z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z.z. s komentárom. Tento zákon upravuje štátnu kontrolu predaja výrobkov a poskytovanie služieb spotrebiteľom na vnútornom trhu. Pôsobnosť Slovenskej obchodnej inšpekcie pri kontrole vnútorného trhu.