Nobelove ceny 2002 - Ondrášik, Braňo
Držitelia Nobelových cien za rok 2002. Nobelova cena: Aj ekonómia je niekedy iracionálna. Päť pôvodných Nobelových cien. História Nobelových cien za ekonómiu. O histórii a zakladateľovi Nobelovej ceny.