Ekonomika rástla najrýchlejšie za ostatné štyri roky - Apolen, Peter
Slovenskí spotrebitelia prispievajú k najrýchlejšiemu rastu ekonomiky v strednej Európe. Nárast reálnych miezd priniesol i nárast spotreby obyvateľstva. V treťom kvartáli rastúcou zložkou HDP bol aj export. Spomalenie nárastu výdavkov vlády. Pokles tvorby hrubého fixného kapitálu. Predpoklad ekonomického rastu SR na štvrtý kvartál 2002.