Zamestnávanie dôchodcov - Valicová, Viera
Uzatváranie pracovného pomeru na dobu určitú s poberateľmi starobného dôchodku podľa par. 48 Zákonníka práce. Otázky súvisiace so zdanením príjmov. Ilustračné príklady