Inventarizácia - Takács, Zoltán
Zákonná úprava inventarizácie. Druhy inventarizácií. Druhy inventúr. Zásady zabezpečenia inventarizácie. Vnútropodniková smernica pre vykonávanie inventarizácie v spoločnosti Vieros s.r.o. Inventarizácia majetku a záväzkov za rok 2001 v spoločnosti Vieros s.r.o.