Účtovná závierka v PÚ - Takács, Zoltán
Účtovná závierka podvojnom účtovníctve. Schéma 1 - Proces účtovnej závierky. Východiská pre účtovnú závierku. Proces účtovnej závierky. Daňová analýza. Účtovná závierka. Prípady účtovné. Vzor súvahy v plnom rozsahu. Vzor výkazu ziskov a strát.