Účtovná závierka v JÚ - Dobšovič, Dušan
Vakonanie účtovnej závierka v jednoduchom účtovníctve. Prípravné práce pred účtovnou uzávierkou a účtovnou závierkou. Práce spojené so zaúčtovaním uzávierkových operácií.