Priemyselné práva na označenie a ich súdna ochrana - Dibdiaková, Drahomíra
Priemyselné práva na označenie a ich súdna ochrana. Dôležitú skupinu priemyselných práv na označenie tvoria ochranné známky, označenia pôvodu výrobkov a obchodné mená. Ochranné známky. Obchodné meno. Označenie pôvodu výrobkov. Súdna ochrana priemyselných práv na označenie.