Zahraniční politika České republiky v roce 2002
Struční prehľad aktivít českej zahraničnej politiky. Vyjednávanie o vstup do Európskej únie. Kontinuita českej zahraničnej politiky. Česko-nemecké vzťahy. Politický rámec rozdelenia československej armády.