Obchodní jednání a národní zvyklosti: Jugoslávie - Peška, Zbyněk
Stručná geografická charakteristika Juhoslávie. Obchodné rokovania a pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi, hodnoty a normy. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie a stolovanie. Viera, širší rámec kultúrnych osobitostí.