Odhad rizika poisťovne a možnosti jeho redukcie pri povinnom zmluvnom poistení zájazdu - Rašiová, Miriam
Možnosti využitia kvantitatívneho aparátu pri odhade výšky rizika poisťovne a jeho prípadnej redukcii pri povinnom zmluvnom poistení zájazdu pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.