Základné a špeciálne polehotné dôchodky a ich určovanie - Bilíková, Mária, 1951-
Základné polehotné dôchodky. Špeciálne polehotné dôchodky. Úplný dôchodok. Garantovaný dôchodok. Dôchodok vyplácaný počas života a ešte n rokov po úmrtí. Dávky rodinného príjmu. Pozostalostný dôchodok.