Európske výzvy a perspektívy - Bučko, Michal
Informácie z príspevku autora - súčasného prezidenta Slovenskej asociácie maklérov v poisťovníctve - prednesenom na konferencii IIR Wien v hoteli Forum v Bratislave, v dňoch 1.-2.10.2002. Definícia a postavenie makléra v poisťovníctve. Odbornosť makléra. Kritériá pre výber poisťovacieho makléra. Aktuálne problémy a situácia na slovenskom poistnom a maklérskom trhu. Aktuálny proces začleňovania sa slovenského poistného trhu do európskeho poistného trhu prostredníctvom globalizačného procesu.