Znevýhodnené skupiny nezamestnaných - Senderáková, Lucia
Zvýšená starostlivosť o pracovné uplatnenie špeciálnym skupinám nezamestnaných vzhľadom na ich znevýhodnenie na trhu práce. Dlhodobo nezamestnaní. Nezamestnanosť osôb vo veku nad 50 rokov. Medziročný vývoj evidovaných nezamestnaných starších ako 50 rokov. Nezamestnanosť občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Absolventi stredných a vysokých škôl. Mladiství, ktorí nepokračujú v ďalšej príprave na povolanie.