Aplikačné problémy pri uplatňovaní platobnej neschopnosti zamestnávateľa - Konopová, Ida
Národný úrad práce ako správca garančného fondu. Garančné inštitúcie v európskej legislatíve. Garančný fond v legislatíve Slovenskej republiky. Garančný fond v činnosti NÚP. Kontrolná činnosť NÚP a NÚP OÚP Pezinok. Aplikačné problémy pri uplatňovaní platobnej neschopnosti zamestnávateľa.