Poisťovne nedali vodičom na výber - Môciková, Renata
Demonopolizácia zákonného poistenia motorových vozidiel mala umožniť motoristom zvoliť si inštitúciu, v ktorej si poistia svoj automobil. Sadzby základného typu povinného zmluvného poistenia /PZP/ pre rok 2003 pre osobné automobily sú však rovnaké pri všetkých ôsmich poisťovniach. Podiel poisťovní na trhu PZP. Objemy reklamy poisťovní poskytujúcich PZP v roku 2002. V čom vidia poisťovne konkurenčné výhody svojej ponuky PZP.