Cielenie inflácie - Gonda, Vladimír
Transmisný optimálny mechanizmus menovej politiky. Monetaristické menové cielenie. Podstata cielenia inflácie. Prednosti cielenia inflácie. Niektoré problémy realizácie cielenia inflácie.