Rozvášnení obchodníci proti obalom - Sameková, Silvia
Informácia o treťom ročníku konferencie Intraco Špeciál 2002, v Bratislave - analýza súčasného stavu slovenského trhu a najaktuálnejšie problémy slovenského obchodu. Tvrdá kritika Zákona o obaloch. Maloobchodná sieť Jednota a nárast počtu veľkoplošných predajní. Tesco chce rozšíriť ponuku vlastných značiek. Pohľad aj na situáciu v Čechách.