Programové vyhlásenie vlády (PVV)
Programové vyhlásenie vlády SR na obdobie rokov 2002-2006 schválené Národnou radou SR dňa 14. novembra 2002. Pokračovanie. Kultúra. 4. Bezpečný a efektívny štát. Spravodlivosť. Vnútorná bezpečnosť a verejná správa.