Význam a postavenie zmluvných nástrojov zahranično-obchodnej politiky v Slovenskej republike a námety na ich optimalizáciu - Zbojan, Igor
Námety na optimalizáciu postupu pri prerokúvaní medzištátnych obchodných zmlúv, ktoré sú dôležitými nástrojmi zahranično-obchodnej politiky. Celkové súvislosti a charakteristika zmluvných nástrojov zahranično-obchodnej politiky. Pojem a ciele zahranično-obchodnej politiky SR. Klasifikácia nástrojov zahranično-obchodnej politiky.