Rýľ až za hrob - Sameková, Silvia
Štandardizácia ponuky na trhu. Značka výrobku a pridaná hodnota ako ďalšie kritériá konkurenčnosti výrobkov. Zdroj zabezpečenia zákazníckych preferencií - záručná lehota. Rozsah záruk hrá prím. Marketingové stratégie firiem.