Trhové oceňovanie cenných papierov - Vaník, Vladimír
Oceňovanie cenných papierov v portfóliu bánk. Stanovovanie trhovej cyny cenných papierov. Rozdiely medzi slovenským účtovníctvom (SAS) a medzinárodným účtovníctvom (IAS 39, od 1.1.2003 norma platná aj na Slovensku).