Zákon o cenných papieroch a investičných službách - Palko, František, 1972-
Pokračovanie z č. 11/2002. Zákon o cenných papieroch a investičných službách by mal zabezpečiť optimálnu ochranu klientov obchodníkov s cennými papiermi. Význam zriadenia Garančného fondu investícií a možnosť Úradu pre finančný trh využívať efektívne nástroje dohľadu.