Bratislavský samosprávny kraj - súčinnosť a vízia jeho rozvoja - Roman, Ľubo
Bratislavský samosprávny kraj - synergia dostupnosti a rešpektovania osobitostí jeho regiónov. Hlavné ekonomické ukazovatele Bratislavského kraja. Ekonomické trendy v Bratislavskom regióne. Regióny Bratislavského samosprávneho kraja a ich špecifiká.