Keď sú výhody naozaj výhodami - Sotník, Alexander
Vo vyhodnotení konkurenčnej schopnosti 80 krajín sveta sa Slovensko umiestnilo na 49. mieste. Slabé a silné stránky rastovej konkurencieschopnosti Slovenska. Kľúčové ekonomické ukazovatele za rok 2001. Silné a slabé stránky mikroekonomickej konkurencieschopnosti.