Oslava iracionálna - Stiglitz, Joseph E.
Úvahy J. Stiglitza o koncepciách tohoročných laureátov Nobelovej ceny za ekonómiu - Daniela Kahnemana a Vernona Smitha. Oslava kritiky zjednodušenej trhovej ekonómie. Úloha vlády v efektívnych trhoch. Triumf ideológie nad vedou. Trhový fundamentalizmus. Experimenálna ekonómia.