Siete lekární - Velecký, Milan
Z obsahu: Napriek dlhom je lekáreň výnosný biznis. Pokus o dohodu s komorou zlyhal, treba vraj zmeniť zákon. Distribútori sa navzájom obviňujú z ovládnutia lekární. Európou ide vlna liberalizácie.