Rozpočet zachránili priame dane a deblokácie
Deficit rozpočtu r. 2002 bol nižší ako schválený. Je to výsledok príjmov z priamych daní a deblokácií ruského dlhu. Štát bol nútený pre nepriaznivý vývoj neprekročiť plánovaný objem výdavkov. Príjmy a výdavky rozpočtu r. 2002.