Elektronická verzia triedenia patentov, ochranných známok a dizajnov na internetovej stránke úradu - Legiň, Andrej
Elektronická podoba systémov triedenia z oblasti priemyselnej ochrany na stránke Úradu priemyselného vlastníctva SR: Medzinárodné patentové triedenie, Medzinárodné triedenie výrobkov a služieb (Niceské triedenie), Medzinárodné triedenie obrazových prvkov ochranných známok (Viedenské triedenie), Medzinárodné triedenie dizajnov (Locarnské triedenie).