Řízení změn - Evropská výzva - Hnátek, Jan
Rozšírenie pojmu kvalita na celú oblasť manažmentu, na všetky procesy a činnosti v organizácii. Uplatňovanie kvality v službách celej spoločnosti ako stratégie pre zvyšovanie efektívnosti a účinnosti európskeho hospodárstva. Potreba definovania novej vízie kvality pre úspech Európy. Európska organizácia pre kvalitu (EOQ) prispieva rozhodujúcim spôsobom k dosiahnutiu tejto stratégie pre Európu.