Európa prisťahovalcov potrebuje - Blazseková, Slávka
Znižovanie nelegálnych prisťahovalcov v krajinách EÚ má dve stránky. Prístup k prisťahovalcom v jednotlivých krajinách EÚ. Ročný počet potrebných migrantov na dosiahnutie práceschopného obyvateľstva. Hlavné prúdy migrácie v Európe.