Navrhovaná cenotvorba znepokojila farmaceutické firmy - Velecký, Milan
Zmena princípov tvorby cien liekov. Výrobcovia a distribútori túto zmenu odmietajú ako netrhovú. Dve úrovne regulácie súčasného mechanizmu určovania cien liekov. Vládny návrh zásadne mení princíp stanovenia ceny liekov. Spojitosť so zdravotnými poisťovňami. Výška spoluúčasti pacienta v rôznych krajinách Európy. Nové iniciatívy ministerstva zdravotníctva v liekovej politike.