Štyri novely zákona o zamestnanosti - Husáriková, Vlasta
Podstata zákona č. 504/2001 a zákona č. 505/2001 Z.z. Obsahové vymedzenie investičných stimulov podľa uvedených zákonov. Zmeny vo verejnoprospešných prácach vykonávaných dlhodobo nezamestnanými.