Modernizácia železníc - Beer, Gabriel
Z obsahu: Prioritou je železničné prepojenie severu s juhom. ŽSR začali modernizovať až vlani. Pri niektorých prácach firmy podliezali náklady. V Česku sa pustili do rekonštrukcie skôr. Dojednané kritériá výberu slovenským firmám neprajú.