Ako využívajú v slovenských podmienkach japonské metódy zlepšovania
Využívanie japonských metód zlepšovania v slovenských podmienkach. Shuji Yamamoto, prezident spol. Yazaki Debnár Slovakia s.r.o., pracuje pre materskú japonskú spoločnosť v oblasti výrobného inžinierstva ako iniciátor založenia organizácie krúžkov kvality (QCC), ktorá mala prínos pre zmenu firemnej kultúry. História organizácie krúžkov kvality v korporácii Yazaki. Tri základné princípy QCC. Základné etapy implementácie QCC. Základné faktory organizácie QCC. Metodológia krúžkov kvality tzv. QC story.