Prežijú sklady tretie tisícročie? - Majerčák, Peter
Otázky o nutnosti skladov. Ako v súčasnosti ovplyvní e-commerce alebo internet pozíciu skladov v logistickom reťazci. Sklad ako vyrovnávací zásobník. Znižovanie skladových zásob. Fenomén skladovania v distribučných reťazcoch.