Ekonomika Slovenska pred vstupom do EÚ - Gonda, Peter
Porovnanie súčasného stavu ekonomiky SR s EÚ a miera pripravenosti ekonomiky SR na členstvo v čase vstupu do EÚ. Miera konvergencie kandidátskych krajín na vstup do EÚ. Porovnanie HDP na obyvateľa a cenových hladín k priemeru v EÚ. Porovnanie úrovní produktivity práce a mzdových hladín k priemeru v EÚ.