Chemický priemysel sa mení najvýraznejšie - Rozboril, Peter
Investície v priemysle v rokoch 2002 a 2003 podľa konjunkturálneho prieskumu ŠÚ SR. Objem a štruktúra investícií v priemysle. Stimulačné faktory investovania.