Programové vyhlásenie vlády (PVV)
Programové vyhlásenie vlády SR na obdobie rokov 2002-2006 schválené Národnou radou SR dňa 14. novembra 2002. Obrana štátu. Zahraničná politika - Európska únia, NATO. Dokončenie programového vyhlásenia.