Benchmarking - efektívny nástroj manažmentu - Daniš, Viliam
Dôležitosť benchmarkingu ako efektívneho nástroja manažmentu - jeho definícia. Využitie benchmarkingu vo svete a v SR. Benchmarking v našich podnikoch.