Pozitíva a negatíva ruka v ruke - Ragáčová, Katarína
Úsilie o novelizáciu Zákonníka práce z roku 2002. Najdôležitejšie body z Návrhu novely Zákonníka práce z pohľadu Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny v SR. Kritika novelizácie odbormi /KOZ/. Najhoršie zmeny podľa KOZ. Výsledky prieskumu názorov občanov o súčasnom Zákonníku práce.