Pokroková Bratislava - Hinková-Dibarborová, Andrea
Prieskum nákupného správania v Bratislave. Kde realizujú Bratislavčania menšie a väčšie nákupy potravín a v akej frekvencii. Návštevnosť obchodných centier. Dôvody ich návštev.