Optimizmus na neobjavenom trhu - Habánová, Želmíra
Stav kapitálového trhu na Slovensku. Zánik druhého burzového domu - Slovenská burza cenných papierov. Vývoj trhovej kapitalizácie na Burze cenných papierov v Bratislave /BCPB/. Zníženie počtu obchodníkov s cennými papiermi v dôsledku zákona č.566/2001 Z.z. o cenných papieroch a investičných službách. Trhová kapitalizácia kótovaných akcií a jej podiel na HDP v krajinách V4. Perspektíva pre kolektívne investovanie. Štruktúra otvorených podielových fondov.