Elektronický podpis je ako vlastnoručný - Oster, Jaroslav
Otázka bezpečnosti elektronického podpisu. Možnosti na bezpečné uloženie prvkov elektronického podpisu - disketa, pevný disk, čipivá karta a bezpečnostné predmety /tokeny/. Bezpečnosť týchto možností. Zálohovanie a riziko zneužitia.