Reforma trhu práce a sociálnej ochrany v Číne - Bujnovská, Daniela
Základné informácie. Trh práce v Číne. Zamestnanosť. Služby zamestnanosti. Odborné vzdelávanie. Sociálna ochrana. Rôzne druhy poistenia. Kontrola a správa fondov sociálneho poistenia.