Európa žiada ad valorem - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zdaňovanie tabakových výrobkov treba prispôsobiť princípom platiacim v krajinách EÚ. Stav zdaňovania tabakových výrobkov v kandidátskych krajinách. Sadzba dane z tabaku a tabakových výrobkov pred a po 1.1.2003 na Slovensku. Úroveň daňovej incidencie v roku 2002 na Slovensku.