Piliere podnikateľskej úspešnosti - Sadloňová, Marianna
Tretí ročník súťaže Národná cena SR za kvalitu - porovnanie výkonnosti našich firiem v jednotlivých kategóriách i so zahraničnou konkurenciou na báze kritérií, ktoré sa uplatňujú v svetových súťažiach manažérstva kvality. Záujem o cenu aj medzi podnikmi z oblasti potravinárstva, Výsledky súťaže za rok 2002, víťazi, ocenení finalisti.