Zákon o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 637/2002 Z.z. s komentárom a viac než 160 praktickými príkladmi, ktoré sa nachádzajú zapracované k jednotlivým ustanoveniam.